Om oss

OM OSS

Ralf Design startades 2015 med ambitionen att göra designade produkter av högsta kvalitet och som bara blir vackrare ju mer man använder dem.

Hur allt startade

Vi har tröttnat på produkter med dålig kvalitet som man använder ett tag för att sedan köpa ny. Därför startade vi Ralf Design där vi samarbetar med producenter som tillverkar användbara produkter till hemmet som håller länge och som dessutom blir vackrare ju längre tiden går. Vi jobbar dessutom enbart med svenska producenter då det är viktigt för oss att ta vara på den kunskap och de traditioner vi har här.

Kallfeldts läder i Nissafors

COWPRON - VÅR FÖRSTA KOLLEKTION

Vår första kollektion, COWPRON, är en serie skinnförkläden som lanserades i Ralf Designs namn. Skinnförklädena tillverkas i djupaste Småland i en fabrik med lång historia inom läderindustrin. Produktion inom läder har alltid varit ett riktigt hantverk och är så än idag. Det är en industri där det krävs generationer av läderhantering för att få fram produkter med högsta kvalité. Idag ser produktionen ut på ungefär samma sätt som den gjorde för 100 års sen med undantag för vissa maskiner.

 

COWPRON kollektionen är tillverkade av 100% ovanläder från Italien, läder av absolut högsta kvalitet som bara blir vackrare ju mer det används.

 

RALF DESIGN - FÖR ATT HANTVERKET ÄR HUVUDSAKEN

Det är just samarbetet mellan hantverkare och designers som gjort att Ralf Design redan är ett etablerat varumärke inom design- och inredningshandeln i Sverige.

 

Ralf Design är ett varumärke som tydligt ska andas svenska influenser i en modern och tidlös anda med enkelt formspråk och med fokus på naturliga och hållbara material som läder, trä, stål, betong och sten.

Ralf Design jobbar hela tiden med att utöka sitt sortiment så följ oss gärna på Facebook för att få reda på de senaste nyheterna först – RalfDesign.se

 

© 2015 RalfDesign.se